حداکثر زمان آگاهی متهم از شکایت چقدر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۸ #50726308

سلام.وقت بخیر.یکی از دوستانم در فضای مجازی با فردی غریبه دچار بحث میشه. اون فرد غریبه نه اسم و فامیلی دوستم رو می شناسه و نه آدرس دوستم رو میدونه که به دادگاه اطلاع بده.حالا اگه اون غریبه بخواد از دوست من شکایت کنه، دیگه در بدبینانه ترین حالت حدودا چقدر ممکنه زمان طول بکشه تا دوستم مطلع بشه که ازش شکایت شده؟دوستم در سامانه ثنا عضو نیست.
نکته ی دیگه این که الان حدود ۱۵ ماه هست که از جریان بحث دوستم با اون فرد میگذره و هنوز هیچ احضاریه ای یا خبری مبنی بر شکایت از دوستم به دستش نرسیده. با این اوصاف به نظرتون ایا از دوستم شکایتی شده؟ باتشکر فراوان.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال شکایت از دوست شما منتفی است

با گذشت این مدت زمان طولانی ، شکایتی صورت نگرفته یا رد شده

با توضیحات داده شده و مدت زمانی که از موضوع میگذرد احتمال شکایت منتفی است .