ایشان با طرح شکایات مختلف کیفری بدنبال محکوم کردن من می باشد که با مهریه طلاق بگیرد، چه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۳ #50722261

سلام
همسر من تمکین ندارد حکم عدم تمکین و ناشزه بودنشان را گرفته ام. حالا من درخواست ازدواج مجدد داده ام، ایشان فقط با طرح شکایات مختلف کیفری بدنبال محکوم کردن من می باشد که با مهریه طلاق بگیره، الانم هفته ای یبار اس ام اس میده بیا برا عروسی صحبت کنیم و منو بلاتکلیف گذاشتی و... البته سیاه بازیشه و من جواب هیشکدومو نمیدم.
میخوام بدونم با توجه به اینکه ایشون تمکین ندارن این پیامها دلیل بر غیبت من و طلاق که نمیشه که ها؟
من چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید
مچکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طلاق در اختیار مرد می باشد و زن فقط در موارد خا میتواند در خواست طلاق نماید نظر به اینکه در دعوی تمکین رای بنفع شما صادر شده نیاز به اقدامی از سوی شما نیست و اینکه مهریه در هر حال باید پرداخت گردد.

یا توجه به اینکه شما حکم ناشزه بودن ایشان را دارید نیازی به پرداخت نفقه نیست و نیاز نیست شما کاری انجام دهید تا زمانیکه ایشان به طور رسمی به شما اعلام امادگی برای تمکین کند

با سلام، نسبت به پرداخت نفقه زوجه اقدام نمائید تا موجبات شکایت کیفری ترک انفاق محقق نگردد و با توجه به عدم تمکین ایشان می‌توانید مبادرت به طرح دادخواست تجویز ازدواج مجدد نمائید ...

شما میتوانیدبا دادن دادخواست الزام به تمکین از طریق ثبت در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ودادگاه خانواده محل اقامت زوجه اقامه دعوی تمکین کنید.