میشه ۲ تا پرنده رو یکی کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۱۲ #50693719

سلام
من با سند شکایت خلع ید کردم بعد طرف شکایت ابطال سند کرده از من
حالا فاصله رسیدگی باهم ۱۰ روز هست
بعد جفت پرونده پیش یه شعبه هست
میشه به قاضی بگم پرونده رو یکی بکنه رسیدگی کنه

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق ماده ۱۰۳ قانون آئین دادرسی مدنی تقاضای قرار توامان را مطرح نمایید

سلام
با توجه به ارتباط کامل هر دو پرونده شما حتما باید دادگاه را از وجود هر دو پرونده مطلع نمایید تا به آنها رسیدگی توام نمایند

"با سلام"
بلی حتما باید درخواست دهید که یکجا بررسی شود

سلام باید درخواست کنید که تواما رسیدگی گردد.

ماده ۱۰۳ قانون آیین دادرسی مدنی:
اگر دعاوی دیگری که ارتباط کامل با دعوای طرح شده دارند در همان دادگاه مطرح باشد ، دادگاه به تمامی آنها یکجا رسیدگی می نماید و چنانچه در چند شعبه مطرح شده باشد ، در یکی از شعب با تعیین رئیس شعبه اول یکجا رسیدگی خواهد شد .
در مورد این ماده وکلا یا اصحاب دعوا مکلفند از دعاوی مربوط ، دادگاه را مستحضر نمایند .

طبق قانون طرفین حتما باید این مساله را به دادگاه متذکر شوند.