ابتدا مهریه از سه دانگ کم میشود و یک سوم مبلغ باقیمانده از فروش به مادرم نمیرسد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۵ #50686412

پدرم فوت شدن و از سه دانگ منزلی که به نام ایشان بوده هر سه دانگ را در وصیت به مادرم دادند ولی پس از تنفید وصیت رای به یک سوم داده شد از طرفی برای مادرم مطالبه مهریه نمودیم که حکم به اجرا امد و برای تعیین مال همین سه دانگ منزل را مشخص کردیم البته اموال پدرم به جز این سه دانگ منزل، یک باب مغازه هم بود حالا سوالم اینست که ایا ابتدا مهریه از سه دانگ کم میشود و یک سوم مبلغ باقیمانده از فروش به مادرم نیرسد یا ابتدا یک دانگ خانه به مادرم داده میشود و سپس از دو دانگ باقیمانده مهریه داده میشود؟و حال اگر ابتدا مهریه کم شده وسپس یک سوم باقیمانده مبلغ منزل به مادر برسد بهتر نیست که برای تعیین مال مغازه را انتخاب کنند؟؟تا هم مهریه را بگیرند و یک دانگ منزل را؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با امعان نظربه ممتاز بودن مهریه ابتدا مهریه مادرت داده می شود
سپس وصیت برداشته می شود
درصورتیکه اموالی باقی بماند یک هشتم مادرت برداشت می شود
و باز اگر مالی ماقی بماند بین سایر وراث تقسیم می شود

با توجه به اینکه مهریه از دیون ممتازه ایت لذا ابتدا مهریه پرداخت خواهد شد سپس با توجه به وصیت تا یک سوم به مادر تعلق می گیرد و مازاد بر آن از بابت ارث یک هشتم قیمت مال نیز به ایشان خواهد رسید

باسلام
پرداخت مهریه در اولویت میباشد

سلام اول بابت مهریه از اموال پدرتان پرداخت می شود و دوم مادرتان می تواند جهت گرفتن ارث خود از شوهر تا یک هشتم اقدام کند و همچنین اگه پدر سه دانگ منزل به اسم مادر وصیعت کرده تنها تا یک سوم به ایشان تعلق میگیرد

ابتدا مهریه باید پرداخت شود سپس یک هشتم سهم مادر بابقیه تقسیم می شود