از زمان ارائه دادخواست تا توقیف اموال چند روز طول خواهد کشید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۳۵ #50643522

سلام
شاکی بنده روز ۵ شنبه دادخواست برای وصول چک داده.
۱.تا چه زمانی میتواند توقیف اموال بگیرد؟
۲.فاصله بین توقیف قانونی تا فیزیکی خودرو چقدر میباشد؟
لازم به ذکر است چک بدون امضا گم شده، ولی بانک برگشت کرده و امضا را در برگه برگشتی همانند میداند.
۳.آیا حالا میشود خودرو را به نام دیگری زد دیگر دیر شده؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر تامین خواسته نموده باشد ماشین را تا کنون توقیف کرده است ، اگر ماشین توقیف نشده باشد فروش خودرو تا زمان قطعیت حکم صادره جرم نیست .

اگر شاکی تامین خواسته داده باشد . دراولین فرصت توقیف می کند
گفتنی است کاروکیل پیش بینی زمان نیست .‌

سلام .اگر درخواست تامین خواسته مطرح شده باید معمولا ظرف یک هفته می تواند دستور توقیف اموال را اخذ نمود . توقیف فیزیکی خودرو منوط به این است که خواهان محل آن را بداند و با همراهی مامور نسبت به توقیف آن اقدام نماید . با توجه به این که هنوز حکم قطعی صادر نشده ، فروش خودرو جرم نیست .