اگر شکایت کنم تا وقتی روز دادگاهی شروع بشه اون عکسامو پخش میکنه؛ پلیس فتا چطور میتونه کمکم کنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۸ #50617825

سلام من یه مدت با یه پسر دوست بودم و البته خانواده هامون خبر داشتن و قرار بود تابستون با هم ازدواج کنیم ولی بعد یه مدت فهمیدم اشتباه کردم و ازش جدا شدم و این فحاشی و تهدیدهای اون رو شروع کرد و مزاحم خودم و خانوادم شد و حتی یه بار اومد تو حیاطمون و گوشیه مادرمو به زور برد و چون فقط منو مادرم خونه بودیم از پسش برنیومدیم اون الان فیلم و عکس شخصی من رو داره و تهدید میکنه که پخشش میکنه و مجبورم کرده دوباره باهاش حرف بزنم و الان ازم میخواد برم خونش ولی میدونم هدفش چیه و من نمیدونم چیکار کنم اگر شکایت کنم تا وقتی روز دادگاهی شروع بشه اون عکسامو پخش میکنه تروخدا راهنمایم کنید پلیس فتا چطور میتونه کمکم کنه؟ درضمن این رو میدونم عکسو فیلممو تو چند تا گوشی و فلش تو خونش پنهون کرده که نتونم ازش بگیرم حتی ممکنه به دوستاشم داده باشه :-(

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
کسی دیگری را تهدید کند عکس ، فیلم یا صدای او را پخش خواهد کرد و این تهدید را عملی کند ، در این حالت تهدید کننده هم بابت جرم تهدید و هم جرم انتشار عکس و فیلم دیگران محکوم خواهد شد . بنابراین این فرد هم مستحق مجازات جرم تهدید و مجازات جرم انتشار عکس و فیلم دیگری است که قاضی آن را تعیین خواهد کرد .
مطابق ماده ۱۷ قانون مذکور، هر کس به‌وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا دسترس دیگران قرار دهد، به‌نحوی که منجر به ضرر یا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

حال اگر کسی فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را به‌وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی، تغییر دهد یا تحریف کند و آن را منتشر نماید یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که موجب هتک حیثیت او شود، طبق ماده ۱۶ قانون جرایم رایانه‌ای به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

بنابراین از تهدید ایشان نترسید و اقدام به شکایت کرده و شکایت را پیگیری کنید.

با سلام و احترام
پلیس فتا بدون مجوز قضایی نمی تواند اقدام خاصی انجام دهد لذا پیشنهاد بنده این است که حتما شکایت کیفری مربوط به توهین و تهدید را مطرح کنید و در شرح شکایت(به عنوان مصداق تهدید)به انتشار عکس ها اشاره بفرمایید. تمامی پیام ها و مکاتبات را ذخیره و مادر خود را نیز به عنوان شاهد امر معرفی بفرمایید.

با سلام
تهدید به پخش یک جرمی در پی خواهد داشت و پخش فیلم و عکس مجازاتی بس سخت تر
پس ترسی به دل راه ندهید و از طریق شکایت کیفری مبنی بر تهدید به پخش بر علیه شخص اقدام و در شکوائیه قید نمایید که طرف تهدید نموده به محض شکایت شروع به پخش تصاوریر خواهد نمود