آیا الان باید من بابت هزینه دادرسی دادگاه و اداره ثبت مبلغی را پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۸ #50610034

با سلام و تشکر قبلی،
همسر بنده به جهت مطالبه سیر اداره ثبت را طی نموده و الان از من شکایت کرده و پرونده در دادگاه جاری است و قرار تامین صادر شده حال میخواهیم در این مرحله به صورت توافقی جدا شویم . حالا سوال اینجاست که با توجه به مرحله ای که ما در آن هستیم آیا الان باید من بابت هزینه دادرسی دادگاه و اداره ثبت مبلغی را پرداخت کنم؟
سوال دوم : وقتی من وکالت در طلاق به همسرم بدهم و او برای طلاق اقدام نکند تکلیف من چه می شود؟ آیا نمیشود در وکالت طلاق به شکلی زوجه را مکلف کرد که ظرف مدت مشخصی نسبت به طلاق اقدام نماید؟
با سپاس بی پایان

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرداخت هزینه دادرسی بر عهده شماست در خصوص طلاق نیز نمی توان همسر را اجبار به طلاق کرد

با سلام
هزینه دادرسی با صدور رای قطعی بر عهده شما قرار خواهد گرفت .
اجبار زوجه به انجام موضوع وکالت امکان پذیر نمی باشد .

درود
هزینه دادرسی پس از محکومیت بر عهده شماست. خیر نمی توانید ایشان را اجبار کنید.

باسلام
درصورتی که هزینه دادرسی را پرداخت نکرده ای دیگر نیازی نیست پرداخت کنید
ودرصورتی که وکالت در طلاق به همسرتون دادید نمیتوان اجبار کرد
خودتون میتوانید مورد وکالت را انجام دهید

با سلام
ا توجه به اینکه دادخواست مطالبه مهریه از طرف زوجه ارائه می‌شود، در ابتدا پرداخت آن به عهده وی خواهد بود؛اما بعد از پایان دادگاه این هزینه نیز به دوش زوج گمارده خواهد شد و وی وظیفه پرداخت آن را خواهد داشت. حال اگر زوجه درخواست اعسار را نیز ارائه داده باشد و مورد پذیرش قاضی قرار بگیرد، دیگر نیازی به پرداخت آن نیز نخواهد بود و دادگاه بلافاصله وارد بحث مهریه خواهد شد.

اگر پرونده اجرای مهریه پیگیری نشود بعد از پنج سال بسته میشود و نیاز به پرداخت هزینه دادرسی نیست ، اجبار به طلاق امکانپذیر نیست

بله هزینه دادرسی بعهده شماست
اگه همسرت پس از اخذ وکالت طلاق اقدام نکند نمیشه وی را اجبار کرد