معاون دادستان وجه الکفاله و اعمال ماده ۲۳۶ را قبول ندارد، لطفا راهنماییم کنید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۴ #50591814

سلام علیکم
احتراما به استحضار می رساند اینجانب ____ کد ملی _____ در راستای صدور قرار تامین کیفری در قبال مبلغ دویست و هفتاد میلیون تومان به عنوان وجه الکفاله ( فیش حقوقی ) کفالت آقای ____ محکوم علیه پرونده شماره _____ را بعهده گرفتم اختلاف شاکی و متهم که نسبت برادر تنی با هم دارند و با اینجانب نسبت پسر خاله دارند، بر سر یک فقره چک دویست و هفتاد میلیون تومانی می باشد، مدتی به جهت تامین وجه چک و جلب رضایت شاکی، متهم در تکاپو بوده و ریش سفیدان و بزرگان فامیل نیز در این مدت در صدد وساطت بودند که متاسفانه تلاش ها به نتیجه نرسید در نهایت متهم با حدود یک ماه و نیم تاخیر توسط اینجانب، خود را به دادسرا ناحیه ۵ شعبه ۴ اجرای احکام معرفی و متعاقبا راهی زندان اوین شد. لذا با توجه به تاخیر ورود به زندان متهم برابر نامه های شماره _____ مورخ ۱۱/۱۰/۹۷ و ______ مورخ ۲۳ /۱۱/۹۷ دادیار شعبه چهارم اجرای احکام کیفری دادسرای ناحیه ۵ ، یک چهارم از حقوق و مزایای بنده و همچنین پاداش آخر خدمت اینجانب مسدود و به حساب سپرده دادگستری به شماره ______ واریز می شود. همسر بنده مبتلا به بیماری نا علاج سندروم تحریک پذیر روده بزرگ بوده و تحت درمان می باشد در واقع روده بزرگ از نظر پزشک معالج قابل درمان نبوده و می بایست تحت عمل جراحی تخلیه و برداشت کل روده بزرگ (کلستومی) قرار گیرند و فعلا به جهت اینکه بیمارستان پزشک معالج از تعهدات بیمه خارج شده است و بنده قادر به تامین مخارج آزاد درمان نیستم. از طرفی همسر بنده در سال ۸۹ دربیمارستان جماران به دلیل ارتمی قلبی و سنگکوپ تحت عمل EPS قرار گرفته و تحت مراقبت دکتر قلب هستند، تهیه داروهای خاص همسرم به دلیل تحریم ها به صورت ازاد و به قیمت سرسام اور می باشد. همسر بنده روزانه ۲۳ عدد قرص مصرف می نماید. بنده در جنوب شرق تهران مستاجر هستم پسرم دانشجو است. کل مال و اموال بنده یک دستگاه پراید مدل ۸۶ بوده که با آن بعد از ساعت اداری در اسنپ تا دیر وقت فعالیت می نمایم ضمنا بنده در زمان ریاست معاون اسبق محترم دادستان و سرپرست دادسرا در تاریخ ۲۰/۰۶/۹۸ در راستای اعمال ماده ۲۳۶ قانون ایین دادرسی کیفری، مدارک پیوست را به ایشان تقدیم نموده بودم ایشان تا پرداخت یک هشتم مبلغ (۲۷۰ میلیون تومان ) را که از اختیاراتشان بود را پذیرفتند ولیکن بنده اصرار نمودم مشکل دارم و حتی پرداخت یک هشتم مبلغ فوق (حدود ۳۴میلیون تومان می شوند ) نیز از توان بنده خارج است با توجه به شرایط بنده مساعدت نموده دستور دادند نامه با نظر مثبت به جناب دادستان محترم به جهت رفع مشکل بنده تنظیم و ارسال گردد تا دادستان محترم مساعدت لازم را انجام دهند. بنده به جهت پیگیری به دفتر مراجعه نمودم مدیر محترم دفتر فرمودند بازنشسته شده اند و نامه بنده ظاهرا در دفتر مفقود گشته و پیگیری بنده درخصوص یافتن آن بی نتیجه مانده است.
لذا عاجزانه خواهشمندم به مشکل بنده در این وانفسای مشکلات اقتصادی رسیدگی گردد قبلا از مساعدت حضرتعالی کمال تشکر و قدردانی را دارم.

با کمال تشکر و ادب و احترام

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما دراجرای ماده ۲۳۶ قانون آ. د
. ک رفع مسئولیت خودرا درخواست کنید . دراین صورت متهم حسب مورد نسبت به معرفی کفیل یا وثیقه گذار جدید اقدام می کند