بنده قصد دارم بابت عدم تمکین از ایشان شکایت کنم؛ با چه روشی اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۶ #50586226

با سلام
همسر بنده بیشتر از دو ماه است از من جدا و در منزل پدریش زندگی میکند و بدون اطلاع دادن به من بابت مهریه و استرداد جهزیه اقدام کرده البته جهاز ایشان رو خودشان امدن و با باز کردن درب منزل و بدون هیچ حکمی بردند حالا بنده قسط دارم بابت عدم تمکین از ایشان شکایت کنم اول میخواهم بدانم با چه روشی و دوم اینکه ایا موفقیت دلخواهی حاصل میشود ممنون اگه رهنمایی کنید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در خصوص مطالبه مهریه واستردادجهیزیه با توجه به اینکه زن وظیفه تهیه لوازم زندگی را ندارد نیاز به اذن شما نیست مگر اینکه لوازمی که شما خریداری کردید ویا عرفا متعلق به شماست با خود برده باشند...شما می توانید طی ارسال اظهارنامه ای در دفتر خدمات قضایی به اطلاع ایشان برسانید باید از شما تمکین داشته وبه منزل برگردد..سپس دادخواست الزام به تمکین نیز مطرح نمایید تا ایشان الزام به تمکین شود و همچنین اگر دعوی مطالبه نفقه نیز مطرح نمود از اظهارنامه و رای الزام به تمکین استفاده نمایید..