راهکار برای محاسبه شدن این مدت و اضافه شدن به سابقه بیمه پدرم را خواهان هستم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۶ #50580544

سلام

پدرم الان بازنشسته تامین اجتماعیه ساکن شهر قزوین از سال ۹۳ یا ۹۴ بوده که بازنشسته شده
البته با ۱۸ سال سابقه بیمه زمانیکه اقدام به بازنشستگی کرد گفتند اگر نوزده سال سابقه داشتی حقوق کامل دریافت میکردی که توضیخاتش رو خلاصه براتون شرح میدم طبق نامه ای که از لشگر ۱۶ زرهی ارتش قزوین گرفته شده و در جواب استعلام تامین اجتماعی هم تایید شده پدرم بعد از انقلاب تا پایان سال ۶۸ با ارتش همکاری داشته بعنوان داوطلب و نیروی متخصص فنی تعمیر تجهیزات جنگی نظیر توپ و... ولی بابت این کار حق وحقوقی هم دریافت نکرده
در زمان بازنشستگی با استعلام از ارتش و ارائه طریق از سازمان مرکزی تامین اجتماعی واقع در تهران توانستیم مدت جنگ رو که هشت سال بود با پرداخت هزینه جزو سنوات محاسبه کنند
ولی مدت ۱۱۵۵ روز دیگه که قبل از جنگ و بعد از جنگ بوده رو گفتند که آیین نامه گفته جنگ تحمیلی و
محاسبه نکردن حالا امروز با مراجعه به شعبه تامین اجتماعی درخواست اضافه نمودن این ۱۱۵۵ روز رو به سوابق کردیم ولی اظهار میدارن که چون پرونده تهران رفته و اونجا تعیبن تکلیف شده
دوباره از تهران تقاضا کنید و پیگیر باشد با این توضیحات از وکلای محترمی که با مجموعه شما در ارتباطند خواهان کمک و راهکار برای محاسبه شدن این مدت و اضافه شدن به سابقه بیمه پدرم را دارم
و در حال حاضر با حدود ۱۸روز حقوق پایه بازنشست شده که اگر این مدت اضافه بشه
قطعا حقوق پدرم کامل پرداخت خواهد شد

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق بازرسی فرماندهی قوا اقدام کنید

موضوع را از طریق بازرسی ستادفرماندهی کل قوا پیگیری کنید.

سلام با مراجعه به بازرسی ستادفرماندهی کل قوا درخواست پدرتان را ارائه دهید