گفته باید چک و سفته بدهی، چجوری ارائه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۸۳ #50577882

سلام من میخوام در فروشگاهیی کار انبارداری کنم گفته باید چک و سفته بدی میخواستم بدونم چجوریه مشکلی پیش میاد بعدن یا نه؟

مشاوره حقوقی سفته
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
چک یا سفته موصوف از باب تعهد حسن انجام کار اخذ می شود
در متن چک یا سفته حتما قید شود جهت حسن انجام کار
اگر وظیفه خود را درست انجام دهید مشکلی نیست

باسلام، در متن چک بابت حسن انجام کار قید شود یا در قرارداد مشخصات چک بهمراه بابت حسن انجام بودن کار نوسته شود

با سلام درصورت امکان داخل چک ذکر ضمانتی بودن یا دریافت رسیدی به این شرح که چک امانی است وبابت حسن انجام کار میباشد یا ذکر شماره چک درقردادکار و البته عدم قصور شما در کار باعث میشه مشکلی براتون پیش نیاد

بهتر است در متن آنها به امانی بودن یا ضمانتی بودن اشاره شود

شما باید در متن چک و سفته عبارت جهت حسن انجام کار را قید کنید تا فقط در صورت تقصیر علیه شما معتبر باشو و مانع سواستفاده طرف مقابل شود

با سلام
در شرح چک و یا سفته درج شود بابت ضمانت حسن انجام کار

اگر در انجام وظایف خود مسامحه و تقصیر نداشته باشین خیر معمولا ضمانت میخوان