از پدرم وکالت تام الاختیار بگیرم؛ آیا میتوانم کارهای حقوقی مادرم را نیز انجام دهم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۴ #50468403

پدر من از مادرم. وکالت تام الختیار دارد. اگر من از پدرم وکالت تام الاختیار بگیرم آیا میتوانم کارهای حقوقی مادرم را نیز انجام دهم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع بستگی به وکالت نامه بین پدر و مادرتان دارد.

اگر پدر حق توکیل به غیر داشته و در این خصوص به شما وکالت داده باشند می توانید وکیل مادر باشید و اقدام نمایید

سلام بستگی به وکالت نامه بین پدر و مادرتان دارد

در صورتی که امور حقوقی از طریق دادگاه نیاز به اقدام داشته باشد نمی توانید با وکالت انجام دهید بلکه باید وکیل دادگستری برای ایبن موضوع انتخاب شود

با سلام و احترام در ارتباط با سوال شما چنانچه‌مادرتان به پدرتان وکالت در انجام کارهای اداری داده باشند و قائم به شخص پدرتان نباشد و اختیاررفتن وکیل دگه یا حق توکیل داشته باشه در اینصورت میتواند به شخص دیگری وکالت دهد و چنانچه نیاز مراجعه به دادگستری باشه در این صورت باید اختیار گرفتن وکیل دادگستری داشته باشد تا بتواند به جای مادرتان به وکیل دادگستری وکالت بدهد تا به مراجع فضایی مراجعه نماییند علی ایحال نیاز هست وکالت نامه مابین پدر و مادرتان بررسی شود و اینکه آیا در اختیارات این موارد قید شده یا نه تا بتوانید موارد را که گفتید انجام دهند

باسلام درصورتی که در وکالت پدرشما از مادرتان حق تفویض به غیر ذکرشده باشدبا وکالت از پدرتان میتوانید کارهای حقوقی ایشان را انجام دهید.

بستگی به نوع وکالتی که پدر محترمتان از مادر محترمتان دارد متفاوت است اگر وکالت برای کارهای حقوقی باشد خیر نمیتوان چون صرفا باید وکلا این کار را انجام دهند وکلای دادگستری در غیر این صورت باز باید دید چه نوع وکالتی تفویض شده