چه مدارکی برای تغییر کاربری از من میخواهند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۱ #50436756

با عرض سلام
اول اینکه تشکر میکنم از شما وکلای عزیز بخاطر مشاوره های بسیار خوبتون.
میخواستم بدونم اگر من در زمین زراعی ۱۰۰۰ متری که کاملا دورش خونه باغ شده ( اندازه شهرک بزرگ ) و بدون مجوز ساختن و برای همشون برق دادن من هم دیوار کشیدم ولی برای من فقط اخطاریه جهاد کشاورزی اومده ولی برای بقیه نیومده اونم ۴۸ ساعت وقت داده به من که مدارکم رو ببرم و به علت قرنطینه نمیتونم ببرم چکاری باید انجام دهم و اینکه چه مدارکی برای تغییر کاربری باید از من میخوان. با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مدارک مورد نیاز برای تغییر کاربری
مدارکی که باید مالک برای تغییر کاربری ملک خود ارائه دهد شامل موارد زیر می باشد:
تکمیل درخواست و ارائه درخواست تغییر کاربری
مدارک مالکیت
کپی شناسنامه مالک یا مالکین و یا کپی وکالت نامه
فیش پرداخت شده عوارض نوسازی اگر ملک مورد نظر نوسازی شده باشد
پوشه
ارائه درخواست به شهرداری برای گرفتن دستور
ثبت کردن شماره و تاریخ در دبیرخانه

با سلام
با در دست داشتن سندی دال بر مالکیت زمین همراه مدرک شناسایی هویت به اداره جهاد کشاورزی مراجعه نمائید

با سلام و احترام
چون اخطاریه آمده حتما مراجعه کنید به جهاد کشاورزی و در آنجا کلیه مدارک لازم جهت تغییر را به شما اعلام می کنند و کلیه امورات بعدی شما قانونی شده و ارزش ملک شما نیز حفظ می شود.