پولی که از ابتدا دست ما نبوده که به مالک بدیم و این تاخیر توسط قوه قضاییه انجام شده رو باید کی پرداخت کنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۳۵ #50426001

من مستاجر ۶ ماه زودتر از مکانی که اجاره کرده بودم بلند شدم و چون ایران نبودم تا کارهای قانونی بابت پس گیری ۲۳تومن پول پیش و حدود ۱۵ تومن اجاره اون مدت رو برای من بگیره ولی متاسفانه نه تنها موفق به پس گیری این موارد نشدم بلکه مالک موفق شد رای ۲۰ تومن خسارت دوران نبودن بنده رو به مکانش هم از قاضی بگیره (توضیح اینکه مالک این ۲۳تومن پول پیش بنده رو زمان اتمام قرارداد همراه شکایت به قوه قضاییه تحویل دادند) ولی تا رای صادر بشه چند ماهی طول کشید و ۲۰ تومن خسارت ایشون رو بعد از چند ماه از محل پول پیش در اختیار قوه قضاییه به مالک پرداخت کردند.
حالا مالک مدعی مبلغ ۹ تومن تاخیر تادیه نیز شده سوال اینجاست که پولی که از ابتدا دست ما نبوده که به مالک بدیم و این تاخیر توسط قوه قضاییه انجام شده رو باید کی پرداخت کنه؟ قاضی رای اولیه داده که من باید بپردازم!!! درسته؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، چنانچه مبلغ مذکور توقیف شده بوده، میتوانید به رای صادره در خصوص پرداخت تاخیر تادیه در مهلت مقرر اعتراض کنید.

درود
اگر ودیعه را در صندوق دادگستری موجر توقیف نکرده باشد بله شما باید بپردازید خسارت تاخیر تادیه رو.