معاینه پزشکی جهت صدور پروانه وکالت چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱,۷۶۶ #50379953

باسلام و عرض ادب
بنده دانشجو حقوق هستم و بیماری خاص هم دارم(پیوند کلیه کردم) از شما عریزان سوالی داشتم درباره این که از آنجایی که برای صدور پرونده وکالت شرط معاینه داره میخواستم ببینم این بیماری من از جهت پزشک مانع صدور پرونده وکالت میشه؟ من در آزمون های سردفتری وکالت و قضاوت اگر شرکت کنم و قبول بشم برای گزینش بیماری من مانع ادامه مسیر من نمیشه؟ باتشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نخیر
بیماری شما مانعی برای وکالت ایجاد نمی کنه

بیماری پیوند کلیه تاثیری در جهت اخذ پروانه وکالت ندارد

درود
در آزمون وکالت و سردفتری خیر، لیکن در قضاوت اخیرا لیستی از بیماری های که شخص نباید داشته باشد منتشر شده مطالعه بفرمایید.

درود بر شما، خیر مانعی وجود ندارد.

مشکلی نیست فقط ازجنبه اعتیادآزمایش داره

با سلام
نیاز به معاینات پزشکی نیست و مانعی برای صدور پروانه وکالت نخواهد داشت

سلام بیماری شما مانع صدور پروانه وکالت نیست موفق باشید✌