اگر حکم جلب نیابتی باشد و خودمان نتوانیم به آن شهر برویم چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۹ #50375342

سلام روزتون به خیر،
یکی اومده به نام من دسته چک گرفته و حساب بانکی باز کرده، الان شاکیش شدم و بعد ۴ سال که توی هیچ کدوم از جلسات دادگاه حاضر نشده ، تونستم حکم جلب نیابتیشو بگیرم ، ولی من در جنوب کشورم و اون فرد در شمال کشور، و برای من خیلی سخته که خودم بخوام برای جلب کردنش برم ب اون شهر ، دادگاههم میگه خودت باید بری اون شهر جلبش کنی،حالا من که نمیتونم خودم برم، چیکار باید بکنم؟آیا راه حلی هست؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. ایرادی نداره .باتوجه به نیابت اعطایی جلب فرد توسط مامورین انتظامی انجام می شود نیازی به حضور شما نیست رفتن شما به اون شهر صرفا جهت پیگیری ماجراست وسریع به نتیجه رسیدنه البته رفتن به اون شهر عملا غیر ممکنه چون شما حداقل یک ماه باید اون شهر بمونی تا مواعد ثبت ارجاع احضار وجلب تموم بشه

سلام
اقدام به نصب وکیل نمایید تا ایشان به نمایندگی از شما امور را انجام دهند

سلام
شما می توانید در آن شهر وکیل بگیرید و حکم جلب را به وکیل بدهید تا برای تان اجرا کند.