وقت نظارت بابت نظریه کارشناس به تاریخ دو ماهه دیگه خورده منظورش چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۲ #50371669

سلام
وقت بخیر
یه پرونده تصرف عدوانی دارم که یکسالی میشه طول کشیده البته برای بار دوم تصرف میکنه بار اول محکوم شده و الانم بازپرس تحویل زندان داد که با کفیل آزاد شده ولی دادگستری ۴ بار وقت رو تمدید کرد و الان توی ثنا قسمت روند پرونده ثبت شده که وقت نظارت بابت نظریه کارشناس به تاریخ دو ماهه دیگه خورده منظورش چیه خیلی ممنون میشم از جوابتون

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای بررسی بیشتر قاضی پرونده بدون حضور اصجاب دعوی وقت نظارت تعیین می شود.

با سلام
دادگاه بعد از نظر کارشناس باید پرونده را بررسی کند و تصمیم بگیرید لذا دادگاه وقتی را درنظر میگیرد که در آن هم نظر کارشناس وصول شده باشد و قاضی در آن تاریخ معین شده پرونده را جهت تصمیم گیری بررسی کند

با سلام
وقت نظارت از اوقاتی است که
اولا برای بلاتکلیف نماندن پرونده در شعبه تعیین می شود.
ثانیا با توجه به اینکه پرونده در مرحله کارشناسی قرار دارد و دادگاه برای تصمیم گیری در این مرحله اولین و مهمترین چیزی که منتظرش است، همان نظریه کارشناسی است، بنابراین این وقت را تعیین نموده تا امر کارشناسی و ارائه گزارش مکتوب و رسمی کارشناس به دادگاه در این مدت انجام شود که حتی ممکن است به درخواست کارشناس بسته به موضوع و شرایط آن تمدید نیز گردد...