مراحل اجرای مهریه از طریق اداره ثبت چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۸ #50365437

با سلام. برای اجرای مهریه از طریق اداره ثبت اقدام کرده ایم ( اداره ۵ تهران ) و تشکیل پرونده صورت گرفته است. چه اقداماتی باید به ترتیب انجام شود و چه مراحلی پشت سرگذاشته شود؟ جهت تسریع پیشبرد اجرای مهریه چه پیشنهاداتی دارید؟ خواهش میکنم از بزرگوارانی که پرونده ای در این اداره داشته یا به نوعی درگیر بوده اند، راهنمایی بفرمایند. پیشاپیش از بذل توجه و راهنمایی شما ممنونم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام کاربر محترم شما درخواست خودرا دادید و اگر اموالی به نام شوهر خواهرتان به صورت رسمی ثبت شده( مثل ملک و املاک، خودرو، حساب بانکی ) با در دست داشتن سند نکاحیه به دایره ی اجرای ثبت اداره ثبت اسناد مراجعه کنید. آن اموال به نفع خودتان توقیف شود
در غیر اینصورت از طریق دادگاه دادخواست مطالبه ی مهریه دهید
اگر شوهر بتواند اعسار( نداشتن توان مالی ) خود را نزد دادگاه احراز کند پرداخت مهریه با نظر دادگاه قسط بندی می‌شود

پس از صدور اجرایی به طرف مقابل شما در خصوص مبلغ محکومیت اخطار داده میشود پرداخت کند شما میتوانید ضمن قرار تامین خواسته یا از همان مرجع توقیف اموال منقول غیر منقول ایشان را درخواست نماید یا مصادر وج پول در بانک