نحوه اثبات تناقض اظهارات در دو پرونده مرتبط چگونه ست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۷ #50362373

باسلام
در پرونده اول که ضرب و جرح بوده و گوشی اخذ شده و ماشین تخریب شده متهم‌ اظهار کرده که اینا همش صحنه سازیه و دروغه!
پرونده دوم اما متهم‌ با در دست داشتن گوشی اقدام به نشر عکسهای شخصیم در مجازی میکنه که شکایت کردم و توسط فتا مشخص شد کار خودشه و احضار شد
و ضمن اینکه خود این آقا از من شکایت مزاحمت کرده که مثلا من مزاحم خانمش شدم البته بعد از ضرب و جرح بنده
حالا میخوام اثبات کنم که این آقا دروغ میگه که صحنه سازی بوده و ایشون بخاطر اینکه فکر میکرده مزاحم زنش شدم منو زده و ماشینم تخریب کرده
چکار باید بکنم؟ میتونم استناد کنم به شکایت ایشون از من و شکایت دوم‌ من از ایشون؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، می توانید علیه ایشان شکایت ضرب و جرح عمدی و همچنین انتشار عکس خصوصی در فضای مجازی مطرح کنید،

سلام علیه ایشان اقدام به طرح شکایت مبنی بر ضرب و جرح و تخریب و انتشار تصاویر خصوصی در فضای مجازی نمایید و با توجه به گزارشات تنظیمی در پلیس فتا امکان محکومیت ایشان وجوددارد