انتقال ملک بعد از رفع توقیف جرم است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۰ #50347230

سلام
زوجه مدت دو ماه ملک مسکونی زوج را بابت مهریه در ثبت اسناد توقیف کرده و سپس آن را رفع توقیف کرده تا از طریق دادگاه دوباره اقدام کند. اگر در فاصله‌ی زمانی رفع توقیف تا شکایت از طریق دادگاه زوج سند ملک خود را به نام پدرش انتقال دهد یا کلا ملک را بفروشد آیا فرار از دین است یا نه؟
ممنون میشم توضیح بدهید با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام پدرش نکند
ولی اگر پس از رفع توقیف بفروشد فرارازدین نیست

دود
بله بعد از صدور اجراییه ثبتی و در صورت عدم پرداخت مهریه، معاملات شما نسبت به ملک توقیف شده جرم و قابل تعقیب کیفری است .

درود بر شما، اصولا این مورد به زعم بنده مصداق فرار از دین خواهد بود، چرا که اولا انتقال پس از صدور اجرائیه بوده، ثانیا زوجه رضایتی در این مورد نداده و صرفا برای طرح در دادگاه رفع توقیف نموده‌اند

با سلام
انتقال بعد از در خواست مهریه به منزله ی فرار از دین است ولی اگر رفع توقیف کرده اید و مهریه را طبق قانون پرداخت می کنید میتوانید بفروشید

انتقال ملک بعد از صدور اجراییه فرار از دین محسوب می شود ولی به دلیل تقاضای خودتان نسبت به رفع توقیف ( صرفنظر از اینکه قصدتان توقیف مجدد در دادگاه بوده ) بعید است این مورد مشمول مجازات فرار از دین شود .

درود
بله پس از صدور اجراییه انتقال به منزله معامله به قصد فرار از دین است.