اگر بتوانم اثبات کنم همه امضاها رو یک نفر زده آیا در روال پرونده تاثیر داره؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۴۲ #50342768

با سلام و وقت بخیر
۴ سال پیش با جعل امضای بنده در پای قرارداد و دو شاهد ساختگی از دوستان کلاهبردار و امضای آنها پای برگه قراداد از بنده کلاهبرداری کردن،آن زمان جواب کارشناسی خط اومد که امضای بنده نیست، من با تطابق امضاهای آنها با امضاهای دیگرشان حدس زدم ۹۰ درصد کسی که امضای منو جعل کرده جای اونا هم امضا کرده.
۱- پرونده اکنون در تجدیدنظر است، اگر بتوانم اثبات کنم همه امضاها رو یک نفر زده آیا در روال پرونده تاثیر داره؟
۲-ایا با یک امضا می‌توان از جعلی بودن امضای آنها اطلاع یافت،
۳-برگه ای برای ۴ سال پیش است رو می‌توان کارشناسی کرد،

مشاوره حقوقی جعل
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید وفقط تعدادمتهمان کم می شود

سلام .با توجه به اعلام نظر کارشناس مبنی بر جعل امضا شما در تجدیدنظر نیز قطعا رای ب نفع شما صادر خواهد شد .در خصوص جعل امضا اشخاص دیگر جواب منفی است شما نمیتوانید ادعای جعل امضاء شخص دیگری را مطرح کنید چرا که جهت اثبات این ادعا شخصی که از جعل متضرر شده میبایست حضور پیدا کند و بعنوان شاکی ادعای جعل نماید و پس از ارجاع به کارشناسی جعل محرز شود

اگر با جلب نظر کارشناسی جعلیت امضای سند محرز باشد دادگاه تجدیدنظر شما را از اتهام انتسابی تبرئه و رای بر برائت شما صادر خواهد کرد که در این صورت شما می توانید علیه جاعل یا جاعلین شکایت کیفری طرح نمایید

در صورت تایید جعل از سوی کارشناس رای برایت به نفع شما صادر خواهد شد

درود بر شما، در صورتی که اثبات شود امضاها برای شخص شما نبوده، در تجدیدنظر تبرئه خواهید شد.

با درود
قاعدتا با کارشناسی همه موارد آمده در سوال روشن خواهد شد و رای به نفع شما صادر خواهد شد

با سلام..
در اینخصوص در صورتیکه جعلیت سند محرز و اثبات گردد در اینصورت مسلما از شما رفع اتهام خواهد شد و شما حق خواهید داشت که شکواییه ای علیه شخص جاعل تنظیم نمایید، تا حکم محکومیت وی صادر گردد..
موفق باشـید..