تبدیل تعهد ناشی از پیش خرید از دلار و طلا رباست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۵ #50334669

سلام و درود، فرض کنید من امروز ۱۰۰ میلیون تومان دادم و ۲۰۰۰ دلار یا معادل اون ارز دیجیتال یا مقداری طلا پیش خرید کردم و ثمن نقد پرداخت شده و قرار شده مبیع ۶ ماه دیگه تحویل داده بشه. بعد از ۶ ماه من به عنوان مشتری به توافق میرسیم که تعهدش به پرداخت ۲۰۰۰ دلار یا طلا و ... رو تبدیل به ۱۴۰ میلیون تومان بکنیم. یعنی شاید خرید دلار و طلا براش سخت باشه یا کیف پول ارز دیجیتال نداشته بشه. اینجا که من اول ۱۰۰ میلیون پول دادم و بعدا به توافق رسیدیم و مبیع رو تبدیل کردیم به ۱۴۰ میلیون، ربا صورت گرفته یا قانونی هست؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر قصد جدی در انجام معامله بوده و شما در پایان مدت مصالحه نماید بدون وجود شرط یا قرار قبلی ایرادی ندارد .

با سلام
خیر تبدیل تعهد صورت گرفته، مصداق ربا نمی باشد.

با سلام مانعی در این خصوص وجود ندارد

مطابق قانون مدنی تبدیل دین انجام گرفته و منعی ندارد، توافق هر دو لازم است

سلام این امر تبدیل تعهد بوده و مشمول ربا نیست

سلام
تبدیل تعهد، مصداق ربا نیست.

باسلام، خیر شما مشمول ربا نمی باشید.