ترک منزل توسط مرد چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۷ #50277652

سلام من یه خانم هستم ۲۱ ساله بایه بچه ۸ ماهه شوهرم یک ماه و خورده ای خونه رو ترک کرده حتی بعد چندهفته اومد لباساشم برد میگم چرا نمیای میگه میخوام جدا بشم تفاهم نداریم من باید چیکار کنم ایشون میگه دو ماهی یه سکه بهت میدم من با یه یه بچه مستاجر با پول پیش کم چجوری زندگی کنم ینی قاضی این مدلی تقسیط میکنه راهنماییم کنید لطفا ممنون میشم

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ترک زندگی توام با نپرداختن نفقه مطابق ماده ۵۳ قانون حمایت خانواده وصف کیفری دارد و زوجه می تواند به استناد به آن شکایت ترک انفاق کند

ترک منزل توسط زوج در قانون جرم محسوب میگردد و شما میتوانید باعنوان ترک انفاق در دادسرا شکایت نمایید و با اثبات ترک منزل محکوم به حبس خواهد شد لذا علاوه بر شکایت ترک انفاق میتوانید دادخواست مطالبه نفقه معوقه خود را به شورا بدهید ایشان محکوم به پرداخت نفقه براساس گزارش کارشناس خواهد شد که حدودا با یک بچه هرماه بین۸۰۰هزارتومن تا یک میلیون نفقه شما خواهد شد و به غیر از این موارد تازه میتوانید مهریه خودرا نیز مطالبه کنید که آن هم باز محکوم خواهد شد البته باید برخی موارد حقوقی را در شکایت کیفری رعایت نمایید