اگر قاضی حکم به نفع برادرم بدهد آیا این سند تقسیم بر دو میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۰ #50275881

من دارای یک برادر بزرگتر هستم در خارج از کشور . مادرم فوت شده و از پدرم مراقبت میکردم . پدرم قبل از مرگ خانه محل زندگیمون رو بنام من زدن و با قرار صلح نامه سند بنام من را در اختیار وکیل قرار دادند تا بعد از مرگ به من انتقال پیدا کند . ضمن اینکه در وصیت نامه هم قید کرده بودند که اسناد بنام من هست . بعد از فوت پدرم برادرم با خواندن وصیت نامه متوجه موضوع شد و شکایت کرد . قاضی از من سه تا شاهد خواست برای شهادت دادن و شهادت وکیل پدرم هم مورد قبول قاضی نبود . چقدر من میتونم امیدوار باشم که رای به نفع من باشه؟ اگر قاضی حکم به نفع برادرم بدهد آیا این سند تقسیم بر دو میشود مانند بقیه ارث یا کلا از اختیار من در میاد بعد از این ماجرا من میتونم ادعای حیثیت کنم و شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود اگر سند رسمی به نام شما منتقل شده باشد قاضی نمیتواند خدشه ای بر سند مذکور وارد آورد

با سلام
اگر صلح نامه در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شده باشد دادگاه نمیتواند ایرادی بر آن وارد سازد و یا تقاضای شهود نماید
اگر به هر دلیلی برادر شما نیز صاحب حق شود در اینصورت به دو قسمت تقسیم خواهد شد

اگر سند رسمی به نام شما منتقل شده باشد قاضی نمیتواند خدشه ای بر سند مذکور وارد آورد . اگر هم که سند رسمی در میان نبوده و فقط صلح نامه عادی تنظیم شده باشد امکان رد و عدم تنفیذ سند وجود دارد که در این صورت با رد صلح نامه ، ملک مذکور نیز مانند سایر ماترک به نسبت سهام وراث میان آنها تقسیم خواهد شد .

با سلام
برادرتان چه شکایتی کرده که قاضی از شما سه شاهد می خواهد؟...
صلحنامه از چه نوع بوده است؟ (عمری؟ رقبی؟ سکنی؟)
آیا صلحنامه محضری تنظیم شده؟ یا عادی؟ اگر محضری باشد، ایرادی بر آن واقع نمی شود.
آیا در پی صلحنامه انتقال سندرسمی انجام گرفته؟ یا نه؟ اگر انجام گرفته که تمام است.
اگر صلحنامه عادی تنظیم شده، باید اصالت آن اثبات گردد که با تشخیص خط و امضاء و شهادت شهود حاضر در تنظیم صلحنامه، امکان پذیر است. نیاز به مشاوره و پرسش و پاسخ دارید...
ضمنا در خصوص اعاده حیثیت، زمانی می توان اقدام نمود که شاکی جرمی که مستوجب مجازات است را به شما نسبت داده باشد و نتواند اثبات نماید...

سلام.اگر سند را بنام شما منتقل کرده اند که بحثی باقی نمی ماند ولی اگر وصیت باشد ان تا یک سوم نافذ است و الباقی طبق قانون ارث تقسیم میشود.