پرونده جعل در سند عادی، چه نتیجه ای خواهد داشت؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴,۴۴۶ #50271067

سلام و عرض خسته نباشید
من حدود یکسال پیش برگه ی امتحان گواهینامه ی خودم رو دستکاری کردم و از مردود تبدیل به قبول کردم ولی بعد از ظهر همون روز به آموزشگاه اطلاع دادم و سرهنگ ازم تعهد گرفت ولی انگار پرونده رو فرستادن ناجا و اونم فرستاده دادسرا الان برام ابلاغیه اومده با عنوان جعل در سند عادی رفتم دادسرا میگه متهمی و باید وثیقه بذاری کلی با قاضی صحبت کردم تا راضی شده که جای سند فیش حقوقی قبول کنه حالا گفتن فردا با ضامن بیا.
خواستم ببینم روال این پرونده چی میشه و آیا ادامه داره و چه حکمی صادر میکنن؟

مشاوره حقوقی جعل
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بایستی عرض شود طبق ماده ۵۳۶ قانون مجازات اسلامی " هر کس در اسناد یا نوشته‌های غیررسمی جعل یا تزویرکند یا با علم به جعل و تزویر آنها را مورد استفاده قرار دهد علاوه ‌بر جبران خسارت وارده به حبس از شش ماه تا دو سال یا به سه تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد ".

سلام
اگر دستکاری در سند محرز شود متهم به جعل و استفاده از سند مجعول خواهید شد و مجازات مقرر قانونی خواهد داشت

ماده ۵۳۶ قانون مجازات اسلامی ـ هر کس در اسناد یا نوشته‌های غیررسمی جعل یا تزویرکند یا با علم به جعل و تزویر آنها را مورد استفاده قرار دهد علاوه ‌بر جبران خسارت وارده به حبس از شش ماه تا دو سال یا به سه تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.

با سلام
بهتره ابراز ندامت کنی و تعهد به عدم تکرار بدهی تا حکم به جزای نقدی و تعلیق بشه

بسمه تعالی : فرض سوال حضرتعالی با توجه به اینکه از سند مجعول استفاده نکردید و خودتان اعتراف نمودید و استفاده نکردید ، و همچنین در صورت عدم سوابق کیفری ، نهایتا به جزای نقدی محکوم خواهید شد . حال با توجه به قوانین در دادگاه بدوی در زمان رسیدگی در محضر قاضی مدعی توبه و انابه شوید با توجه به ماده ۱۱۵ ق.م.ا با توجه به فرض سوال که تعزیرات درجه ۷ و۸ را قابل توبه دانسته قاضی محترم میتواند مجازات شما رو ساقط نماید، و مشمول تخفیف کلی از مجازات شوید . برابر رای وحدت رویه از دیوان محترم عالی کشور این ماده( ۱۱۵) برای کلیه جرایم درجه ۶و۷ و ۸ قابل اعمال است . لذا پیشنهاد بنده این است از ماده ۱۱۵ بهره ببرید

هرچند مجازات تصریح شده: حبس از شش ماه تا دو سال یا سه تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی است
اما با توجه به عدم سو سابقه و ندامت اتان احتمال تخفیف و تعلیق زیاد است.

سلام
در صورت اثبات جرم محکوم به حبس یا جزای نقدی می شوید
پیشنهاد میدهم نسبت به پذیرش اتهام و ابراز ندامت و تعهد به عدم تکرار در نزد قاضی، شرایط را برای صدور حکم جزای نقدی و تعلیق آن در صورت امکان، اقدام نمایید