عدم پرداخت قسط بیمه بدنه خودرو، فسخ آن، مطالبه مبلغ از فروشنده

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۷ #50235036

با سلام، خودرویی همراه با بیمه بدنه خریداری کردم ولی مالک قبلی قسط بیمه بدنه را پرداخت نکرده و بیمه فسخ شده است و من هم مدرکی ندارم که پولی بابت بیمه بدنه به ایشون پرداخت کرده باشم. با توجه به این موضوع و اختیاری بودن بیمه بدنه، اگر خسارت ببینم می‌تونم خسارتم را از مالک قبلی مطالبه کنم یا خیر؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به اینکه مدرکی ندارید سریعا نسبت به بیمه نمودن خودرو اقدام نمایید و با ارسال اظهارنامه وجه پرداختی خود را مطالبه نمایید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید شاید امکان دریافت آن در جلسه رسیدگی به نحوی بوجود آید

سلام‌ با توجه به اینکه مدرکی دال بر پرداخت بیمه ندارید در صورت مطالبه آن احتمال رد دعوی وجود دارد مگر اینکه فروشنده اقرار به دریافت حق بیمه نماید

با سلام
بایستی قرارداد فی مابین بررسی شود. اگر خودرو با بیمه بدنه فروخته شده باشد و این موضوع کتبا در مبایعه نامه ذکر شده است، بله امکان مطالبه وجود دارد.

سلام وقت بخیر
درصورت درج درقرارداد قائل مطالبه می باشد

سلام
قرارداد خرید خودرو شما باید مطالعه شود تا نظر قطعی داد .

با سلام خیر باید درقرارداد ذکر شود.

باسلام اگردرقراردادشماصحبتی ازاین بیمه شده باشداحتمالابتوانید خسارت دریافت کنید ودلیل محتمل بودن پاسخ رویت نکردن متن ومفادقراردادوکلی بودن سوال میباشد .