آیا تخلف قاضی محسوب نمیشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۰ #50216205

سلام و عرض ادب
من ۱ واحد از شخصی در ازای مبلغ ۱۵۰ میلیون دریافت کردم و قرار شد وجه و که داد واحد و تحویل بدم و در حضور و امضا چند شاهد قرار داد بعنوان قرض الحسنه نوشتیم
حالا الان واحد و به شخص دیگر فروخته و به علت اینکه مبایعه نامه مشکل دار بود و نمیشد مبایعه نامه صادر کرد در پشت همون مبایعه نامه نوشتن که واحد و فروختن و ایشان صاحبخانه جدید اومد از من شکایت کرد و برا اینکه اثبات نتونست کنه صاحبخانه بودن خودش و برا همین شورا شکایتش و رد کرد و مجدد همون شکایت تخلیه و در شعبه دیگر شورا از من کرد. و قاضی به ایشان گفت برود شخص صاحبخانه و بیاورد و یا مبایعه نامه بیاورد تا صاحبخانه بودنش معرض شود برای دادگاه این پرونده و باز میگذارد و هر زمان که مبایعه نامه لورد یا شخص مبایعه نامه بنامش هست و اورد دستور تخلیه میدهد این که مدرک و قرارداد من و هیچ نمیبیند که قید شده برا تحویل واحد مبلغ و قید کردیم که دادم و میگوید صاحب واحد من تحویل بدهم و بروم از اون فرد شکایت کنم ایا این ناحقی و ناعدالتی نیست و این که پرونده و برا اشناییت باز گزاشته تخلف قاضی محسوب نمیشه.

عذر میخوام طولانی شد و واقعا ممنونتونم که جواب ممن و میدید

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون اطلاع از جزئیات و بررسی مدارک امکان اظهارنظر و راهنمایی وجود ندارد . توصیه میشود حتما با یک وکیل مشاوره حضوری داشته و مدارکتان را برای بررسی به ایشان ارائه نمائید .