بعد توقف اجرای ثبت میتونم اون مبالغی که از حسابم کسر شده را استرداد کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲۹ #50211516

سلام
من همسرم را با دادخواست طلاق زوج و سپس اعسار از پرداخت مهریه که نهایتا منجر به تقسط مهریه شد و با پرداخت پیش پرداخت تعیین شده در دادگاه تجدید نظر طلاق داده ام.همسرم بعد از دریافت پیش پرداخت رفته مهریه رو از واحد اجرای ثبت به اجرا گذاشته و یک چهارم حقوق من را توقیف کرده است.من با مراجعه به واحد اجرائیه ثبت اعلام کردم که مهریه با حکم تقسیط دادگاه درحال پرداخت شدن است و حکم دادگاه داره اجرا میشه، ولی بخاطر اینکه رئیس واحد اجرای ثبت داره بهانه تراشی میکنه هنوز اجرای ثبت متوقف نشده و دو ماه از حقوق من مقدار یک چهارم را کسر کرده و به حساب خانم واریز کرده اند.چکار میتونم بکنم؟
میتونم از رئیس اداره اجرای اسناد ثبت شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اداره ثبت طبق قانون تا سقف یک چهارم از حقوق دریافتی شما را برای مطالبه مهریه همسر کسر خواهد نمود

درود
اجرای ثبت کارش غیر قانونی نیست یک چهارم قابل توقیف است.

درود
کار اداره ثبت قانونی بوده علاوه بر اقساط حقوق شما نیز قابل توقیف بوده .

درود بر شما، اقدام ثبت صحیح است، زوجه می‌توانند یک چهارم حقوق شما را توقیف نمایند.

با سلام
در این خصوص یک چهارم از حقوق دریافتی شما قابل توقیف و کسر خواهد بود .

شما از اجرای احکام گواهی مبنی برتقسیط مهریه اخذ نموده به ادراه متبوع تحویل دهید تا از حقوق کسر نشود

سلام. این رویه قانونی ست.