شخصی از طریق پیامک درشبکه های اجتماعی اقدام به فحاشی و فرستادن عکسهای نامتعارف کرده است، چگونه و با چه عنوانی میتوانم از وی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۶ #50188976

سلام
یک نفر از طریق پیامک و اپلیکیشن های شبکه اجتماعی شروع به فرستادن الفاظ رکیک و فرستادن عکسهای ____ مردانه به بنده کرده
جرم این کار چیست؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از ایشان به جرم توهین و مزاحمت و نشر تصاویر مبتذل در دادسرا شکایت نمایید

می تونید از وی شکایت به جرم رایانه ای علیه عفت واخلاق عمومی بکنید

سلام

از ایشان در پلیس فتا و دادسرا تحت عنوان فحاشی و انتشار تصاویر مبتذل در فضای سایبر شکایت کنید مجازات ایشان برای فحاشی جزای نقدی و برای انتشار تصاویر زندان است