آیا با امضا کردن قرارداد برای دریافت حقوق خود کسری انبار در پایان سال شامل من میشود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲۴ #50174616

با سلام و خسته نباشید
۲ ماه است در بیمارستان در انبار مشغول راه اندازی بودم و حقوقی پرداخت نشده بود ولی بیمه واریز می شد و در جواب سوال من که چه موقع حقوق واریز می شود گفتند معوقه میباشد و بعدا صادر می شود . امروز قرارداد انباردار برای من اماده کردند و گفتند اگر حقوقت را می خواهی باید این قرار داد ۵ ماهه ( تا پایان سال ) را امضا کنی. با سوال کردن از بخشهای دیگر و مشاهدات خود متوجه شدم انبار دارای حداقل ۵ یا ۶ میلیارد تومان مغایرت است و سال پیش هم چنین بوده است با توجه به اینکه انباردار قبلی از شمارش و تحویل موجودی تا این تاریخ سر می زند تا به قرارداد اضافه شود آیا با امضا کردن قرارداد برای دریافت حقوق خود کسری انبار در پایان سال شامل من میشود و امضا کردن این نوع قرارداها دارای چه مشکلاتی من به وجود می اید یا خواهد آمد آیا راه دیگری برای دریافت حقوق من میباشد؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب.
در صورت امضا ممکن است عواقب بعدی برای شما پیش بیاید

جهت جلوگیری ازعواقب ناشی ازمفاد متن بهتر است این قرارداد را امضا نکنید

سلام کلیه وسایل انبار قاعدتا باید صورت برداری صورت مجلس ودر حضور مسئولین و صورت کسری کاملا مشخص گردد وبه امضا برسد اگر به اینصورت نباشد امضا نکنید موفق باشید

با سلام
با این اوصاف ذکر شده مصلحت بر عدم امضای شما میباشد

با سلام شما میتوانید ان را امضا کنید به شرط اینکه در قرارداد نوشته شود کسری انبار چقدر است یا بنویسید مقدار تحویلی انبار این مقدار است .

نظر به سئوال مطروحه امضا نکن

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است امضاء ننمایید.