برای دریافت حق و حقوق و طلاق چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۹۱ #50142378

شوهرم عکسهای ناموسی و حیثیتی منو پخش کرده که یکی از عکسا افتاد دستم و اینکه ۵ ساله عمدا رابطه رو قطع کرده و مدام خیانت میکنه، نفقه هم نمیده چطور وکیل بگیرم و هزینش چنده؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قطع رابطه از جانب همسر و خیانت و آزار و اذیتها در خانواده از مصادیق بارز عسر و حرج هست و عسر و حرج در صورت اثبات خود از دلایل قطعی طلاق خواهد بود،برای درخواست طلاق پیشنهاد میشه با دلایل و مستندات خود ب وکیل کار بلد مراجعه کنید....در مورد هتک حرمت و آبرو هم می تونید شکایت جداگانه ای برای این مورد تنظیم کنید

اگرشوهرشما تصاویر را گرفته وپخش نموده بابت اقدامات شوهرتان از بعد توزیع عکسها شما می توانید شکایت کنید ومجازات خواهند شد
اگره رابطه جنسی را هم باشما قطع کرده می توانید دادخواست عسر وحرج هم تقدیم کنید
اما برای نفقه نیز می توانید دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید هزینه دادرسی به شما تعلق خواهد گرفت که طبق تعرفه محاسبه خواهد شد
در صورت عدم توانایی در پرداخت می توانید اعسار از هزینه دادرسی را بخواهید

سلام
شما میتوانید علیه شوهر خود به دلیل پخش کردن عکس هایتان شکایت کیفری مطرح کنید
و در خصوص نفقه نیز می توانید دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید هزینه دادرسی به شما تعلق خواهد گرفت که طبق تعرفه محاسبه خواهد شد

سلام درصورتیکه عکس های مورد نظر شما را شوهرتان انداخته و سپس پخش کرده مرتکب جرم گردیده و قابل مجازات حبس و شلاق می باشند

درمورد اینکه عمدا ۵ ساله رابطه جنسی با شما را قطع کردند می توانید دادخواست عسر وحرج از این بابت بدهید

درمورد عدم پرداخت نفقه نیز می توانید دادخواست مطالبه نفقه به دفتر خدمات قضایی تقدیم کنید

سلام
اقدام شوهر شما در انتشار تصاویر خصوصی جرم است و می توانید شکایت کیفری کنید.

با سلام.
بابت پخش عکس های شخصی میتوانید علیه ایشان شکایت کیفری کنید.
در صورت عدم پرداخت نفقه میتوانید هم شکایت کیفری و هم دادخواست حقوقی مطالبه نفقه انجام دهید.
بابت خیانت و رابطه نامشروع، در صورتی که ادله ای بابت این موضوع داشته باشید، میتوایند شکایت کیفری روابط نامشروع را در دادسرای مربوطه پیگیری کنید.
برای طلاق، در صورتی که موضوعات فوق و هم چنین عدم وجود رابطه جنسی را در دادگاه ثابت کنید، به استناد عسر و حرج میتوانید دادخواست طلاق دهید.
بابت هزینه وکیل بستگی به تعداد اقدامات و شکایت ها و توافق بین وکیل و موکل دارد.

بابت اقدامات شوهرتان از بعد توزیع عکسای شما می توانید شکایت کنید در صورت اثبات به مجازات ۳ ماه تا ۱ سال و جزای نقدی و تا ۷۴ ضربه شلاق یا به یک یا دو مجازات مذکور محوکم خواهد شد و در خصوص نفقه نیز می توانید دادخواست خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید هزینه دادرسی به شما تعلق خواهد گرفت که طبق تعرفه محاسبه خواهد شد لذا مبلغ جزیی است در صورت عدم توانایی در پرداخت می توانید اعسار از هزینه دادرسی را بخواهید