تامین اجتماعی درخواستم رو رد کرده چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۳ #50123367

سلام وقتتون بخیر من تقریبا سه ماه پیش برگه که از اداره کار گرفتم که از کافرمام بیمه ام رو بگیرم ( در فرمی که تامین اجتماعی بهم داد برای مدارکی از خواستن نوشتم که رسید پرداختی بانکی دارم که ماهیانه کارفرما به حسابم پول واریز می‌کرده و همچنین پیامک های این خانم مبنی بر کار کردن در سالن ایشون .... شامل در سالن رو باز کن مشتری ها اومدن و حساب و کتاب ....) ولی فقط این موارد رو نوشتم و برگه های رسید بانکی رو ضمیمه برگه تامین اجتماعی نکردم در واقع ازم نخواستن که بیارم
امروز مراجعه کردم گفتن که تامین اجتماعی درخواستت رو‌ کرده و باید رسیدهای از بانک بیاری که کارفرما در رسید بانکی اعلام کرده باشه که این پرداختی برای حقوق تو در فلان ماه است و صرف رسیدهای پرداختی ماهیانه پولی برات واریز کرده مبنی بر این نیست که تو در اون مکان مشغول به کار بودی( البته این گفته یکی از کارکنان تامین اجتماعی بود)
میخواستم بپرسم آیا همچنین حرفی درسته یا خیر؟ و اینکه من مبخام از تامین اجتماعی به دیوان شکایت کنم آیا امیدی هست که بتونم بیمه ام رو از طریق دیوان از کارفرما بگیرم ؟

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مهمترین دلیل برای اثبات رابطه کاری ارایه پرینت واریزی حقوق میباشد در صورت عدم احراز رابطه کاری سازمان تامین اجتماعی سوابق را منظور نمینماید

واریز مبلغی مشخص به صورت مرتب و ماهیانه به حساب شما بهترین دلیل بر اثبات رابطه استخدامی است . مهم این است به هر نحو ممکن مانند ارائه پرینت حساب ، معرفی شاهد ، درخواست تحقیق محلی و .... بتوانید رابطه استخدامی فیمابین را اثبات نمائید .

با سلام
ابتدا از طریق طرح دعوی در اداره کار علیه کارفرما باید رابطه کارگری و کارفرمایی خود را اثبات و سپس برای بیمه اقدام نمایید.