آیا زن می تواند دوباره خواهان مهریه شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۹ #50121904

اگر مرد حضانت فرزندان بدون انجام طلاق را به زن بدهد و در قبال آن مهریه بخشیده شود.
آیا زن می تواند دوباره به مهریه رجوع کند؟
با توجه به اینکه حضانت با رضایت پدر واگذار شده است آیا مادر می تواند بعد از طلاق، محل سکونت فرزندان را جابجا کرده و به شهر دیگر ببرد تا از نظارت پدر جلوگیری نماید؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
بعد از اینکه طلاق واقع شد در رای دادگاه به روشنی تکلیف مهریه مشخص شده و اگر در مقابل امری این ابرا صورت گرفته باشد معمولا دادگاه ها به گونه ای رای صادر می کنند که امکان رجوع نباشد، خیر امکان جابجایی وجود ندارد و با توجه به انچه در حکم طلاق امده ملاقات باید در همان شهر صورت بپذیرد و جابجایی و خروج از کشور نیازمند توافق است.

سلام

اگر مهریه طی سند رسمی بذل شده باشد امکان رجوع مجدد به آن نمی باشد
اگر حضانت با مادر باشد و برای اسکان فرزندان شروطی مقرر نشده باشد می تواند آنها را به شهر دیگری ببرد ولی نمی تواند از حق ملاقات پدر ممانعت کند.

با سلام امکان مطالبه مجدد مهریه بستگی به متن نوشته و سندی دارد که به زوج داده شده است که چنانچه ابرا باشد قابل برگشت نیست و چنانچه هبه و بخشش باشد امکان برگشت وجود دارد.

با سلام
بخشیدن مهریه بستگی به شرایط بخشش دارد. ولی معمولا مسموع نیست.
زن پس از اخذ حضانت می تواند محل زندگی را انتخاب نماید