جابجایی اموال دیگران سرقت محسوب میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۰ #50103408

با سلام
اینجانب در یک ساختمان دو واحده زندگی میکنم که یکی از واحدها خالی هست و مالک آن مقداری از وسایل طوری توی راه پله گذاشته که ایجاد مزاحمت میکنه و حاضر نیست بیاد جابجاشون کنه منم آنها را به جای دیگه منتقل کردم و طی اظهارنامه مطلع اش کردم که باعث مزاحمت بود و به جای امن دیگر منتقل کردم و با حفاظت کامل آیا احیانا کار من سرقت تلقی نمیشه در آینده و اینکه شاهد هم داشتم ممنوم میشم راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی سرقت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اظهارنامه ای که تسلیم کرده اید و محرز بودن عدم وقوع عنصر معنوی جرم سرقت و با عنایت به شهادت شهود هیچ مشکلی برای شما پیش نمی آید.

با سلام
هر جرمی باید داری ۳ رکن باشد
عمل شما جرم نیست

با توجه به اینکه اظهارنامه به ایشان داده اید برای شما مشکلی پیش نخواهد امد

خیر. عمل شما مصداق عنوان مجرمانه سرقت نمی باشد.

طبق تعریف قانون ، سرقت عبارت است از ربودن مال دیگری به طور پنهانی . از آنجا که شما موضوع نقل و انتقال را به صورت رسمی و توسط اظهارنامه به مالک لوازم اطلاع داده اید عنوان سرقت بر اقدام شما صدق نمی کند .

با سلام
طی اظهارنامه ای که به ایشان ارسال نموده اید دیگر جرمی برای شما شامل نخواهد شد و در صورت ادعا و درخواست مالک میتوانید سریعا اقدام به پس دادن اجناس نمایید.