یک ملک مشاع داریم ۳/۵ دونگ ماله بنده است و بقیه مال دو شریک دیگر؛ آیا قابل افراز است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۷ #50027840

سلام لطفا جواب سوال بنده بدهید
یک شریک بنده مخالف فروش مالک دیگر درخواست خلع ید و درخواست فروش داده است حال تهدید کرده است یک سرمایه دار می اورد کل ملک را بخرد و بنده قصد خرید سهم انرا دارم حالا با این اوضاع امکان دارد نتوانم در مزایده برنده شوم؟ باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

افراز یا عدم افراز از طریق اداره ثبت اسناد و املاک مشخص خواهد شد.

سلام.ظاهرا ملک موردنظر قابل تقسیم نمی باشد که از حق شفعه استفاده نمایید و اینکه در مزایده هر کسی که قیمت بالاتر را قبول کند برنده می شود و اگر شخصی به قیمت نامتعارفی هم اگر انجا را خریداری کند به تبع ان سهم شما نیز افزایش خواهد داشت.

سلام
از اداره ثبت درخواست افراز ملک را نمایید در صورت غیر قابل افراز بودن ، دادگاه دستور فروش ملک را می دهد و خود شما در خرید ملک اولویت دارید .

سلام
اینکه آیا ملک قابل افراز است یا خیر بستگی به مساحت ملک مشاع و مقررات شهرداری راجع به تفکیک دارد به هر حال اگر ملک غیر قابل افراز تشخیص داده شود و دادگاه دستور فروش آن را صادر نماید ملک به مزایده گذاشته می‌شود و خود شما هم میتوانید جزو خریداران باشید و در مزایده ملک را به کسی می فروشند که قیمت بالاتری پیشنهاد نماید