آیا با وجود اینکه من ناشزه محسوب شوم میتوانم نفقه گذشته ام را بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۷۰ #49967689

سلام.
شوهرم حکم ازدواج مجدد گرفته است. من قبلش درخواست نفقه معوقه دادم که ۱۵ ماه دوران عقد را هیچ نفقه ای به من نداده است.بعد از عروسی هم شاید ماهی ۵۰ تومن داده باشد جلسه شورای حل اختلاف برای نفقه یک هفته دیگر است
آیا با وجود اینکه من ناشزه محسوب شوم میتوانم نفقه گذشته ام را بگیرم؟
آیا نفقه ۶ ماه بعد از عروسی را حساب میکنند که کم داده است؟
دوبار نیز به منزل مراجعه کردم و شوهرم قفل را عوض کرده بود و اینکه او با کتک مرا بیرون انداخته بود گزارش پلیس هم دارم آیا تاثیری دارد؟
و اینکه میدانم از تاریخی که به خانه پدرم امدم نفقه تعلق نمیگیرد
و اینکه فقط ۳ ماه است به خانه پدرم امده ام.

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نفقه معوقه را میتوانید مطالبه کنید و صورتجلسه هم قطعا موثر است

سلام
صرفا نفقه ایام قبل از صدور حکم الزام به تمکین را می توانید با جلب نظر کارشناس دریافت نمایید
اثبات رجوع برای تمکین نیز برعهده شما می باشد