طلاق غیابی توسط زوجه امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۹۰ #49928584

ایا امکانش هست با اینکه ثبت ثنا هستم همسرم طلاق غیابی بگیرد بدون اینکه من متجه شوم اگر جواب بله هست چکار میتوانم کنم که با خبر شوم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مراتب ابلاغ می گردد..

درود
با داشتن کد ثنا ، بعد از ثبت دادخواست ، ابلاغ الکترونیک انجام خواهد شد .

باسلام در صورت طرح هردعوا بایستی به سامانه ثنا شما ابلاغ گردد.

با درود اصولا به شما ابلاغ خواهد شد

سلام وقت بخیر
قاعدتا اگر اقدامی انجام شود برای شما پیامک می آید

سلام
احضاریه دادگاه در ثنا ابلاغ می شود
بر طبق ماده ۶۸ قانون آیین دادرسی مدنی ابلاغ واقعی است و اگر به بستگان و یا خادم و کارمندان او ابلاغ شود بر طبق ماده ۶۹ قانون مذکور ابلاغ قانونی است و اگر نشانی داده شده درست باشد ولی کسی حضور نداشته باشد اخطاریه الصاق می شود که بر طبق ماده ۷۰ ابلاغ قانونی است.
روند رسیدگی در پرونده درخواست طلاق بطور غیابی مانند پرونده درخواست طلاق بصورت حضوری میباشد و روال و نوع رسیدگی همان است.تنها تفاوت در این است که در پرونده ای که رای بطور غیابی صادر میشود زوج در جلسات دادگاه شرکت نکرده و ابلاغ اوراق قضایی از طریق نشر آگهی صورت گرفته است.لذا مدت زمان رسیدگی به دلیل مواعد قانونی در خصوص نشر آگهی کمی طولانی تر خواهد شد.لذا اینکه حتما باید از غیبت زوج ۴ سال بگذرد منشا قانونی ندارد و پس از ۶ ماه از تاریخ غیبت زوج ،زوجه میتواند به استناد بند ۱ و ۸ عقدنامه نسبت به طلاق اقدام نماید.

با سلام
با توجع به اینکه عضو ثنا هستید قاعدتا اگر اقدامی علیه شما صورت گیرد مطلع میشود
برای اطمینان به رایانه دادگاه خانواده صالح مراجعه نمایید