باید چه شکایتی برای تحویل نسخه قرارداد مربوط به خودم ازش بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۷ #49897684

سلام
ماشینی از نمایندگی یکی از خودروسازی ها خریدم که در همان روز ماشین رو تحویل من داد و در ازای آن یک برگه به موضوع تحویل ماشین به صورت امانی بهم داد و ازم امضا گرفت تا تسویه حساب نهایی ماشین ، و قراردادی چند صفحه ای هم امضا کردیم که بعد از عقد قرارداد ، نمایندگی ادعا کرد که سیستم مرکزی قطع شده و باید ابتدا قرارداد ثبت سیستم بشه تا شماره ثبت بخوره، گفت بعد از ثبت در روز کاری آینده بهم تحویل میده، هر روز به بهانه ای از تحویل نسخه مربوط به من خودداری کرد تا ماشین قیمتش رفت بالا و الان که به مشکل برخوردیم دیگه بهم نمیده و میگه ما قراردادی نداشتیم و همین برگه که ماشین رو به صورت امانی به من داده قرارداد ماست و الان هم درخواست برگردوندون ماشینی که نزد من امانت بوده رو کرده
یک برگه چک هم به مبلغ کل ماشین (بدون تاریخ) در وجه نمایندگی بابت ضمانت اجرای تعهدات ازم گرفت که الان برای اعمال فشار به من برگشت کرده و تهدید میکنه که یا ماشین رو پس میدم یا جلبم میکنه(من به تمام تعهدات عمل کردم اما قرارداد ندارم که بتونم اثبات کنم)
پدر خانمم+مادر خانمم+همسرم در روز خرید ماشین همراه بنده بودند و شاهد و ناظر قضایا هستند و حتی پدر خانمم به عنوان شاهد زیر همه برگه ها رو امضا کرده
الان باید چه شکایتی برای تحویل نسخه قرارداد مربوط به خودم ازش بکنم؟
آیا میتوانم پدر خانمم+مادر خانمم+همسرم به عنوان شاهد به دادگاه معرفی کنم و آیا آنها به عنوان شاهد برای بنده از نظر دادگاه قابل قبول می باشند؟
بابت برگشت چک ، چه شکایتی میتونم بکنم؟(برگشت چک تمام کار من رو مختل کرده، نمیتونم دسته چک بگیرم ، نمیتونم وام بگیرم و ...)

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
از طریق دفتر خدمات قضایی یک اظهارنامه ارسال کنید.