اگر طلاها رو بدون اطلاع همسرم بفروشم؛ آیا جرم هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۴ #49864068

سلام زمان چند سال پیش ۱۰ میلیون طلا مادرم واسه همسرم مهسا خرید و بهش هدیه داد و منم به عنوان زوج ۱۰ میلیون طلا خریدم و به عنوان هدیه به همسرم مهسا دادم.. حال میخوام طلاها رو بفروشم ولی زوجه نمیزاره و میگه مال خودم هست من بخاطر بدهکاری میخوام بفروشم ولی مهسا نمیزاره سوال؟؟ ۱- اگر طلاها رو بدون اطلاع مهسا بفروشم ایا جرم هست و اینکه جرمش چیه؟؟ ۲- ایا اگر من فاکتور طلاها رو داشته باشم و چون فاکتور به نام خودم باشه میتونم بدون اجازه مهسا بفروشمش اون وقت جرم نیست؟؟ ۳- ایا مادرم اگه فاکتوربه نام خودش داشته باشه چی میتونه طلاها رو بگیره ازش؟ یا مادرم طلاهارو بفروشه بدون اجازش؟؟ و اینکه برای پس گرفتن طلاها میشه از طریق دادگاه اقدام کنم واسه استرداد طلاها؟؟ مادرم هم میتونه؟؟ و اگر فاکتور نداشته باشم چی؟؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازلحاظ قانونی جرمی مرتکب نمیشوید امااین امر صددرصد زندگی شمارا ویران خواهدکرد بهتراست بدون اجازه همسرتان اقدامی نکنید

با توضیحات شما جرمی رخ نداده

با سلام
۱- اگر طلاها رو بدون اطلاع مهسا بفروشم ایا جرم هست و اینکه جرمش چیه؟؟
* خیر طلاها را اگر شما یا فامیل و خانواده شما خریده مانعی نیست
۲- ایا اگر من فاکتور طلاها رو داشته باشم و چون فاکتور به نام خودم باشه میتونم بدون اجازه مهسا بفروشمش اون وقت جرم نیست؟؟
* خیر جرمی مرتکب نشده اید و متعلق به شماست
۳- ایا مادرم اگه فاکتوربه نام خودش داشته باشه چی میتونه طلاها رو بگیره ازش؟
* بله هبه محسوب شده و هبه قابل رجوع است
۴- یا مادرم طلاهارو بفروشه بدون اجازش؟؟
*البته گرفتن اجازه و رضایت بهتر است زیرا فعلا همسر شما بعنوان مالک این طلاها میباشد
و اینکه برای پس گرفتن طلاها میشه از طریق دادگاه اقدام کنم واسه استرداد طلاها؟؟
* بله میتوانید مطالبه نمایید
مادرم هم میتونه؟؟ و اگر فاکتور نداشته باشم چی؟؟
* بدون فاکتور اثبات مالکیت سخت است و اگر بدون اجازه زوجه اقدام کنید میتواند به جرم سرقت بر علیه مادرتان اقامه دعوی نماید .