مرخصی سالیانه را از من دریغ کرده اند، آیا می توانم در این خصوص شکایت بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۴ #49836666

سلام علیکم
۱۸ سال پرسنل ارتش می باشم . در تخصص بنده نیرو بسیار کم بوده و نامه های مختلفی جهت مزایای این شغل وجود دارد . در ۶ ماهه اخیر نفرات دیگر در تخصصم غیبت نموده اند و بنده وظایف آنها را نیز متحمل شده ام بطوریکه مرخصی های سال پیش را نیز نتوانستم استفاده کنم . مسئولین دستور داده اند تمامی وظایف نفرات دیگر را بعهده بگیرم و این امر خلاف آیین نامه ها می باشد و همچنین خارج از توانایی ام می باشد . همچنین حتی حقوق ابتدایی همچون مرخصی سالیانه را نیز جهت در فشار گذاشتن من از من دریغ کرده اند . آیا می توانم در این خصوص شکایت بکنم .؟ تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق سلسله مراتب فرماندهی تقاضای خویش را مبنی بر مرخصی استحقاقی پیگیری نمائید

سلام
شکایت از اعمال و رفتار غیرقانونی فرماندهان، رؤسا و مدیران، زمانی قابل رسیدگی در هیات ها است که شاکی از قبل شکایت خود را به مشتکی‌عنه یا بازرسی یک رده بالاتر از آن در سلسله مراتب اعلام کرده باشد و با گذشت بیش از سی‌روز به شکایت رسیدگی نشده باشد و یا حین رسیدگی، شاکی بر شکایت خود باقی بماند.