چگونه باید این کار را قبل از اجراییه انجام دهم که ۲ تومنی که می دهم جزء نفقه معوقه حساب شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۵ #49784767

با سلام و عرض ادب،
در دوران عقدیم نفقه حال را سر موقع می دهم،حکم نفقه معوقه قطعی شد و مدت اعتراض تمام شد،مقدار آن ۷ میلیون است.
۱. من ۲ میلیون آن را میخواهم بدهم و ۵ میلیون بقیه را درخواست اعسار کنم،چگونه باید این کار را قبل از اجراییه انجام دهم که ۲ تومنی که می دهم جزء نفقه معوقه حساب شود؟آیا باید در رسید بانک قید کنم بابت نفقه معوقه؟
۲. آیا با زدن اعسار زوجه حق طلاق پیدا می کند و بهتر است پول جور کنم و یکجا بدهم شغلم کارگر ساختمانی است؟
۳. آیا پول را باید مستقیما به حساب زوجه بریزم یا به حساب دادگاه؟
لطفا کامل راهنمایی بفرمایید که به کجاها باید مراجعه کنم ممنون از شما وکلای عزیز اجرتون با خدا

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر
با صدور حکم اعسار واقساطی شدن نفقه حق طلاق ایجاد نمیشود
میتوانی با مراجعه به اجرای احکام به صندوق دادگستری واریز نمایید

سلام و ارادت
بعد از صدور اجرائیه دادخواست اعسار بدهید و ۲ میلیون را بعنوان پیش پرداخت بدهید ، اقساطی شدن نفقه معوق حق طلاق ایجاد نمیکند .

خیر با صدور حکم اعسار واقساطی شدن نفقه حق طلاق ایجاد نمیشود
وجهت واریز معوقه به اجرای احکام مراجعه و بحساب دادگستری واریز کنید

درود بر شما، جهت اعسار میتوانید به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید، یا از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح دادخواست اعسار کنید، صرف اعسار شما برای زوجه حق طلاق ایجاد نخواهد کرد. مبلغ را نیز به حساب دادگستری واریز نمایید.

با سلام و احترام
صرف محکومیت زوج به پرداخت نفقه، با وصف صدور حکم اعسار نسبت به پرداخت آن، بند ۸ عقدنامه های رایج مبنی بر ایجاد حق طلاق برای زوجه به علت عدم پرداخت نفقه را محقق نمی سازد.
از طریق واحد اجرای احکام مبلغ را به صندوق دادگستری واریز نمایید.
به نظر بنده حالا که مراحل به دادگاه کشیده شده حتما سند رسمی در دفاتر اسناد رسمی دریافت نمایید.
موفق و موید باشید.

درود
به اجرای احکام مراجعه کنید دو میلیون را به حساب دادگستری واریز کنید برای ما بقی دادخواست اعسار بدهید. خیر اقساط شدن حق طلاق ایجاد نمی کند.