سهم الارث خود را به نام پدرم زده ام، و او الان میخواهد بفروشد، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۳ #49776061

سلام
سال ۹۲ دو و نیم دانگ سهم الارث بنده که از مادر مرحوم رسیده بود را به نام پدر زدم البته بدون اطلاع خودم از سندی که امضا میکردم و اعتمادی که به پدرم داشتم، پدرم گفته بود که این وکالت نامه هست برای انحصار وراثت، منم بدون داشتن دانش قبلی امضا کردم، خانه ویلایی بود و بصورت مشترکی پدرم اون رو ساخت، حالا ازدواج کرده و تازه فهمیدم ماجرا چی بوده، همه اموال رو میخواد بفروشه و بره شهر دیگه ای و قطع رابطه کرده.
میتونم کاری کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست حقوقی مطالبه می توانید بدهید. اما قابل تعقیب کیفری نیست

بایستی اثبات خیانت در امانت نمایید تا بتوانید سند را بنام خودتان برگردانید و یا اینکه درخواست دریافت ثمن متعلق به سهمتان را نمایید .

سلام اگر وکالت داده بودید می توانید ثمن معامله را دریافت کنید اما اگر هبه یا صلح و بیع انجام داده بودید ادعایی نمی توانید مطرح کنید .

باسلام
دراین خصوص باید سند مذکور را مطالعه نمود ولی اگر سهم خودرا واگذار کرده باشید نمیتوانید ادعایی نسبت به آن داشته باشید

وقتی سهم الارث خود را به پدر واگذار کردید ، نمی توانید ادعایی نسبت به آن داشته باشید

هر سند یا نوشته ای که ذیل آن امضا میکنید دلیل اثبات آن است اگر طبق آن سند انتقال مالکیت صورت گرفته باشد قابل ابطال نیست مگر آنکه بتوانید ثابت کنید که در حالت اکراه آن را امضا نموده اید و قصد انشا آن را نداشته اید و مجبور به امضا ذیل آن شده اید که البته باید این مورد را با ذکر دلایل اثبات کرد

با درود هر چند از لحاظ کیفری هیچ جرمی واقع نشده است ولی شما مستحق دریافت ثمن متعلقه به سهم خود هستید. و میتوانید دادخواست دهید.