هزینه بازدید کارشناس با کیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۴ #49712123

با سلام و وقت بخیر
خرداد ماه به دلیل ترافیک شدید در چهار راه منتهی به سمت راست خیابان به یک ماشین پارک شده مقدار کمی کشیده شدم بعد گشتن نیم ساعت دنبال صاحب ماشین جهت اینکه دینی بر گردنم نباشد شماره تماس واسشون گذاشتم ایشان بعد یک ساعت تماس گرفته با تهدید و فحاشی تقاضای مبلغ بالا نموده و ماشین را بیشتر از برخورد من اسیب دیده گفتن . که شاید تصادف دیگری هم بوده . افسر امده و کروکی کشیده شده ایشان شکایت کرده و مرا مقصر و مجرم فرار از تصادف معرفی کرده است و در اس ام اس به من اعلام کرده که در نیروی انتظامی کار میکند و با داشتن اشنا مرا تحت فشار خواهد گذاشت اکنون شکایت کرده شورای حل اختلاف حکم داده که ماشین من هم باید کارشناسی بشه و ۲۰۰ تومن هزینش رو من باید پرداخت کنم. ایا تنها به صرف داشتن اشنا بدون هیچ دلیل و مدرکی ایشون میتونه همچی رو طبق خواسته خودش پیش ببره و مبلغ بالا واسه من تعیین کنه؟ و ایا هزینه بازدید کارشناس رو من باید بدم؟ یا ایشون اجازه داره در اس ام اس منو تهدید کنه که در نیروی انتظامی کار میکنه؟ و اصلا ایشون مجاز به پارک سر کوچه نبش چهار راه راه منتهی به راست بوده؟و میتونه بیشتر از حد ادعای خسارت کنه؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت اثبات تقصیر شما ملزم به پرداخت هزینه کارشناسی وهزینه دادرسی هستید

سلام
پراخت هزینه کارشناسی بر عهده خواهان است که در صورت اثبات مقصر بودن در نهایت خوانده محکوم به پرداخت هزینه کارشناسی و دادرسی خواهد شد