شوهر تمکین خاص نسبت به همسرش ندارد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۴ #49697327

سلام
در صورتی که این مرد هستش که روابط عاطفی و نزدیکی با همسرش نداره و حاضر به رفتن پیش مشاوره هم نیست و از هیچ بابت احساس مسئولیت نداره و زندگی هم فراهم نمیکنه، زوجه چکار باید بکنه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این اعمال می تواند مصداقی از عسر و حرج و از موجبات طلاق باشد

با سلام
با توجه به اینکه به عمل زوج موجب عسر و حرج زوجه میشود میتواند اقدام به طلاق بکند

در صورت تداوم و اثبات زوجه می تواند دادخواست طلاق به استناد عسر و حرج حاصل شده را بدهد.

سلام
بستگی دارد شما از این سوال چه هدفی را بخواهید پیگیری کنید
اگر زندگی تان را دوست دارید همچنان بر رفتن پیش مشاوره خانواده اصرار ورزید حتی می توانید با تقدیم دادخواست الزام زوج را بخواهید
اگر نه به دنبال طلاق باشید و ادامه سورفتار زوج موجب عسر و حرج شما باشد می توانید تقاضای طلاق کنید

با سلام تداوم این امر میتواند از نظر دادگاه مصداقی از سوء رفتار و جزو مستندات عسر وحرج زوجه برای طلاق باشد.

اگر زوجه دچارعسروحرج شدید باشد . می تواند طلاق بکیرد