امکان بازگشت به شغل کارمند اداری قوه قضائیه علی‌رغم ترک کار

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳ #49675696

سلام و عرض ادب خدمت وکلای گرانقدر، بنده کارمند پیمانی قوه قضاییه بودم که از سال ۹۸ به دلایلی از جمله بیماری پدر و طلاق همسر مجبور شدم شغلم رو ترک کنم و سال ۹۹ پیامک لغو ابلاغ برای من اومد. می‌خواستم بپرسم الان راهی هست که بتونم برگردم سرکارم؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بدوا تقاضای بازگشت به کار نمائید در صورت عدم قبولی، از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

با سلام
از قوه پیگیری نمایید هرچند امکان بازگشت به کار بعید به نظر می رسد.

سلام احتمال برگشت به کار ضعیف است و صرفا باید خود از طریق قوه پیگیر شوید

خیر امکان برگشت وجود ندارد مگر آنکه دستگاه مربوط قبول نماید.

سلام
قاعدتا خیر،راه حل حقوقی نداره،استخدام پیمانی مقید به زمانه و در پایان هر سال میشه تمدید نکرد. شما که خودتان ترک کردین طبعا ارتباط استخدامی شما قطع شده... ولی ممکنه دستگاه با توجه به شرایط شما مساعدت کنه، تقاضایی حاوی تمام دلایل و ‌مستندات بنویسین و به دستگاه بدین،ان شاءالله فرجی حاصل بشه...
البته اگه با رای هیات رسیدگی به تخلفات اخراج شدین کمی راه داره...

از مرجع مربوطه پیگیری نماید