اقدام به برگشت چک کرده اند؛ چه اقدامی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۳ #49649561

بعد ۱۷ ماه هنوز پروسه درمانم رو تکمیل نکردن و در سه نوبت قیمت از قبل تعریف شده را عوض کرن که در مرحله اخر بعد از کلی تلاش قبول به درافت چک شدن که در اواسط کار دوباره کار رو نیمه تمام گذاشتن و بعد از مدت زمانی که گذشته اقدام درافت چک از سوی بانک کردن در صورتیکه کار بنده را نیمه تمام گذاشته و اقدام به برگشت چک کردن چه راه کاری دارم در صورتیکه به بنده جلسه اول گفته بودن که در سه جلسه کار بنده تموم میشه و تمام دندان های من رو کشیدن و بدون داندان در حالت بلاتکلفی رهام کردن چه کاری میتون انجام بدم؟

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود در جلسه دادگاه چک اگر ید مستقیم باشد به روابط پایه و تعهدات استناد نمایید.
علیه پزشک هم می‌توانید در دادسرا طرح دعوا نمائید و هم در نظام پزشکی

شما با مراجعه به نظام پزشکی از پزشک شکایت نمایید

درود
میتوانید شکایت خود را در سازمان نظام پزشکی و نیز دادسرای جرایم پرشکی مطرح نمایید .

چنانچه شما علیرغم توفقات شفاهی ویا کتبی به تعهدات خود عمل کردید و تمام و کمال وجوه را پرداخت کردید ولیکن طرف مقابل بتعهدات خود عمل ننموده می توانید بر علیه او هم به پزشکی قانونی وهم در شهرستانها که شعبات تخصصی وجود ندارد به محاکم ودر تهران که مجتمع های قضایی ویژه جرائم پزشکی دارد مراجعه وعلیه او اقدام کنید.

درود بر شما، میتوانید علیه دندانپزشک از طریق نظام پزشکی اقدام به شکایت کنید.

اگر بر خلاف قرارداد فی مابین نسبت به وصول چگ اقدام کردن می تونی شکایت مطرح کنی
اگر پروسه درمانی دندان های شما ناتمام مانده و ۳ بار تغییر تعرفه کردن به دادسرای نظام پزشگی شکایت کنید

درود
می توانید علیه پزشک در دادسرا جرایم پزشکی شکایت کنید یا اینکه به نظام پزشکی مراجعه کنید.