آیا میشود دادخواست رو تغییر داد و خواهان اول که صاحب حساب هست رو حذف کرد و فقط از ضامن شکایت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۴ #49627115

برای چک برگشتی دادخواست حقوقی دادم، بعد از یک ماه هنوز صدور قرار تامین هم نیومده و قاضی میگه خودتون باید پیگیری کنید!!؟؟

بعد تازه یه اخطاریه اومده که آدرس اعلامی برای خوانده شناخته نشده است، در حالیکه برگه مشخصات همان چیزی بوده که بانک به ما ارایه کرده است!!!
الان چطور میتونم پرونده رو به روال درست برگردانم؟!

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید ایشان را مجهول المکان معرفی نمایید تا نشر آگهی صورت گیرد.

با سلام
مشکلی نیست یک لایحه بنویسید که آدرس دیگری ندارید و تقاضای نشر آگهی کنید به خاطر مجهول المکان بودن

سلام
اگر آدرسی از خوانده ندارید اعلام کنید مجهول المکان است و تقاضای دعوت از طریق نشر آگهی کنید.