میخوام اعتراض کنم؛ باید مستقیم به شورای عالی تجدید نظر تعزیرات کشور مراجعه نمود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۱ #49597885

با سلام

آیا میشه پرونده احتکار رو که حکم صادر کردن و میخام اعتراض کنم به جای اعتراض در تجدید نظر استان مستقیم به شورای عالی تجدید نظر تعزیرات کشور برد؟

مشاوره حقوقی تعزیرات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
نیاز نیست از طریق شعبه بدوی نیز می‌توانید اقدام نمایید

نیازی به مرجع بالاتر نیست درصورت اعتراض به شعبه بدوی تحویل دهید عدم اعتراض در مهلت تعیین شده یعنی پذیرش حکم شعبه بدوی

خیر نیازی به بالاترین رده سازمان تعزیرات نیست لذا شکایت خود را به شعب بدوی سازمان یاد شده تقدیم کنید

با سلام
مرجع تجدید نظر خواهی دادگاه تجدید نظر استان می باشد .

درود
نیاز به مراجعه مستقیم شما نیست از طریق شعبه بدوی ارسال کنید.

با سلام..
اصولا لزومی به مراجعه به شوارای عالی وجود ندارد..
جنابعالی می توانید صـرفا در مهلت مقرر، در صورت داشتن اعتراض، مراتب تجدیدنظرخواهی خود را از طریق شعبه بدوی جهت رسیدگی در دادگاه تجدیدنظر مطرح نمائید..
موفق باشید..