شوهرم میخواد طلاق توافقی بگیریم اما من نمیخوام جدا بشم باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۹۹ #49579174

سلام شوهرم میخاد درخاست طلاق توافقی بده اما من نمیخام جدا بشم باید چکار کنم ایا دادگاه میتونه رای صادر کنه؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای طلاق توافقی همسر شما نمی تواند شما را اجبار نماید لاکن ایشان می تواند یک طرفه شما را طلاق دهد که در این صورت باید تمامی حقوق شما را پداخت نماید

درود
طلاق توافقی نیاز به توافق دو نفر دارد اگر شوهرتان بدون توافق شما بخواهد طلاق بدهد پیش از اجرای صیغه طلاق باید حق و حقوق مالی شما را بدهد

با سلام در طلاق توافقی زوجین باید توافق داشته باشند در غیر این صورت طلاق توافقی صورت نمی گیرد .اما با توجه به اینکه حق طلاق با زوج است ، می‌تواند دادخواست طلاق دهد البته با تادیه کلیه حقوق زوجه است

درصورت عدم توافق زوج اختیار طلاق دارد و میتواند دادخواست طلاق به دادگاه ارایه نماید اما زوجه میتواند مهریه وسایرحقوق مالی را مطالبه نماید.

طلاق توافقی از اسمش پیداست باید دو طرف توافق بر طلاق داشته باشند.‌ احتمالا ایشان با استفاده از حق طلاق خود قصد دارند شما را طلاق بدهند

طلاق توافقی منوط به حضور هردو می باشداگر شما راضی نیستین پس توافقی امکان ندارد

مرد فقط می تواند با پرداخت مهریه و بقیه حقوق همسرش از طرف خود درخواست طلاق دهد