آیا مجدد جلسه رسیدگی تشکیل میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۴ #49459534

سلام ببخشید
حکم نفقه معوقه در شورا به نفع بنده صادر شد و شوهرم اعتراض کردن و به دروغ عنوان کردند که بنده بارها منزل رو ترک کردم و پرونده های متعدد تمکین داشتیم و در این مدت چندین بار افرادی را به دنبال بنده فرستادن ولی من برنگشتم و همه ی همسایه ها میدونن من ناشزه ام و چندین بار درخواست قرار استماع شهادت شهود و تحقیقات محلی کردن بنده در تبادل لوایح عنوان کردم که بنده هیچ گاه ناشزه نشده ام و زوج نزد پدرم منو بیرون کردند و ادرس جدیدی جهت تمکین به من ابلاغ نکردند حتی با تماس نیز خواستار برگشت من نشدن و حتی پیامها و تماس هامو جواب نمیدن و با مدارک واستشهادیه پیوست کردم.
الان برام این پیامک اومده
پرونده با علت طرح رسیدگی به تجدیدنظر خواهی از آرای شورای حل اختلاف و مراجع غیرقضایی نسبت به خواسته مطالبه نفقه در حوزه قضایی شهرستان بوکان ثبت گردید و به شعبه ۶ دادگاه عمومی حقوقی شهرستان بوکان ارجاع شد
این پیامک چه معنی داره؟
یا روند تجدید نظر اینگونه است وبدون جلسه حکم قطعی داده میشه

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دردادگاه تجدید نظربابررسی مدارک رسیگی میشود

درود. نسبت به رای شورای حل اختلاف اعتراض و تجدید نظر خواهی خواسته اند. شعبه ۶ دادگاه عمومی حقوقی شهرستان بوکان پس از بررسی پرونده ی تجدید نظر خواهی رای خود را صادر خواهد گرد. دادگاه می تواند در صورت صلاحدید و نیاز وقت رسیدگی تعیین نماید و طرفین را احضار نماید.

‌‌با سلام
۱.یعنی پس از اعتراض به رای صادره در شورا پرونده در حوزه قضایی شهرستان بوکان ثبت شده و به شعبه ۶ دادگاه عمومی حقوقی شهرستان بوکان ارجاع شده.
۲.و دادگاه مذکور پس از بررسی رای صادر خواهد کرد.

سلام
پرونده به شهرستان بوکان ارجاع شده و باید در دادگاه مذکور پیگیری کنید